Αρχική InfoMommy Υγεία Σήμα "SOS" εκπέμπει το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη» για γυναίκες με καρκίνο του μαστού

Σήμα "SOS" εκπέμπει το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη» για γυναίκες με καρκίνο του μαστού

Έκκληση για οικονομική στήριξη προκειμένου να συνεχίσει η λειτουργία του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη», απευθύνει στους πολίτες η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας.

Στο Κέντρο παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης με ραντεβού, τηρουμένων των αρχών του ιατρικού απορρήτου. Συγκεκριμένα παρέχονται: Ατομική ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη σε γυναίκες με πρόβλημα καρκίνου του μαστού, ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη στις οικογένειες τους, τόσο κατά τη διάρκεια της θεραπείας των δικών τους όσο και μετά, υποστήριξη στη διαδικασία της επανένταξης στο οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον, δυνατότητα γνωριμίας και επαφής με άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και ενημέρωση σε σχέση με τη νόσο. Επίσης προβλέπεται
συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες (ημερίδες, εορταστικές εκδηλώσεις, bazaars, συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής κτλ.)

Το Κέντρο απευθύνεται σε γυναίκες με πρόσφατη διάγνωση καρκίνου του μαστού, σε γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και ακολουθούν ήδη κάποια θεραπευτική αγωγή, σε γυναίκες που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, στα άτομα του στενού οικογενειακού, εργασιακού ή κοινωνικού τους περιβάλλοντος και σε γυναίκες με καρκινοφοβία.

Το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη» οποίο έχει συμπληρώσει 10 χρόνια ζωής, έχει προσφέρει, έως σήμερα, τις υπηρεσίες του σε πάνω από 4.500 πάσχουσες γυναίκες και στα μέλη των οικογενειών τους, ενώ αυτή την περίοδο στηρίζει 198 άτομα.

Όποιος λοιπόν επιθυμεί να συμβάλλει μπορεί να καταθέσει έστω και ένα ευρώ, στους λογαριασμούς της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας.
ALPHA BANK 34 900 200 200 31 96
MARFIN BANK 032 763 74 28


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.