Αρχική Νέα Σήμερα συνάντησα ένα Νάνο, το πρώτο ραντεβού του Παχνιδαγωγείου στο Κτήμα Τατοϊου (25/9)

Σήμερα συνάντησα ένα Νάνο, το πρώτο ραντεβού του Παχνιδαγωγείου στο Κτήμα Τατοϊου (25/9)

Το Παιχνιδαγωγείο ξεκίνησε να λειτουργεί πρόσφατα στο Νέο Ψυχικό αποπνέοντας ένα φρέσκο αέρα δημιουργίας και έκφρασης για πολύ μικρά παιδιά, μεγαλύτερα παιδιά και μεγάλους!

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό χώρο παιδαγωγικών δραστηριοτήτων για γονείς και παιδιά σε ένα πανέμορφο διώροφο κτίριο στο κέντρο του Νέου Ψυχικού σε συνδυασμό με ένα μαγικό κήπο, το Παιχνιδαγωγείο προκαλεί τη φαντασία δίνοντας ευκαιρίες για παιδαγωγικές δραστηριότητες και αναζητήσεις!

Εργαστήρια στο Παιχνιδαγωγείο (από 4 Οκτωβρίου)
Τα «Ανεμοσβουράκια» με προγράμματα 3 φορές την εβδομάδα για ηλικίες 6-12 μηνών, 12-24 μηνών και 12-36 μηνών!

«Εργαστήρια για παιδιά» 3-11 χρονών, τα οποία περιλαμβάνουν εργαστήρι έκφρασης, εργαστήρι κίνησης και εκπαιδευτικής κινησιολογίας, δημιουργικού παιχνιδιού για τη συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη, εικαστικό εργαστήρι και το ταξιδεύοντας στον κόσμο (αποκλειστικά στα αγγλικά). Το πρώτο εργαστήρι που διαλέγει κάθε παιδί προσφέρεται δωρεάν!

"Εργαστήρια για μεγάλους». Ενδεικτικά αναφέρουμε το εργαστήρι έκφρασης, με θέατρο, ασκήσεις αυτοσχεδιασμού και παιχνίδια με τη φωνή, την ομάδα αφήγησης παραμυθιού, το πρόγραμμα κινησιολογίας για να αλλάξουμε τη ζωή μας μέσα από την κίνηση καθώς και την ομάδα γονέων για συζήτηση.

Το πρώτο ραντεβού είναι το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, 10.00 -13.00, κτήμα Τατοΐου Βασιλικά, με το: «Σήμερα συνάντησα έναν νάνο!» για να ανακαλύψουν τα παιδιά νέες γωνιές στην εξοχή, αλλά πολύ κοντά στην πόλη, οι οποίες προσφέρονται για πολύ παινίδι.

Τέλος, ανακαλύψτε «το παιχνίδι στο σπίτι» όπου οι παιχνιδαγωγοί αναλαμβάνουν να έρθουν στο σπίτι σας και να παίξουν με τα παιδιά και τους φίλους τους, να δημιουργήσουν, να μαγειρέψουν και να διασκεδάσουν μερικές ώρες μαζί τους!

Σας προσκαλούμε λοιπόν στο χώρο μας για να γνωριστούμε και να σχεδιάσουμε μαζί ένα πρόγραμμα που σας ταιριάζει! Για περισσότερες πληροφορίες θα μας βρείτε στο 210.6724288 και στο www.paixnidagogeio.gr

Info

Δ/νση: 25ης Μαρτίου 61, Νέο Ψυχικό
Τηλέφωνο, Φαξ: 210 6724288
Ώρες επικοινωνίας: 12:00-20:00
e-mail: info@paixnidagogeio.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.