Αρχική Uncategorized Σαββατιάκα πρωινά όλο παιχνίδι στα καταστήματα Public (22/10)

Σαββατιάκα πρωινά όλο παιχνίδι στα καταστήματα Public (22/10)

Tα σαββατιάκα πρωινά κρύβουν πολλές διασκεδαστικές εκδηλώσεις καθώς τα καταστήματα Public στην Πλατεία Συντάγματος, τη Γλυφάδα, και τον Πειραιά περιμένουν τους μικρούς τους φίλους για να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

Public Συντάγματος
Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011, 12:00 μ.μ.
Playmobil:Ιππότες & Νέο κουκλόσπιτο

Ελάτε να παίξουμε με το κάστρο των ιπποτών και το νέο, πανέμορφο κουκλόσπιτο της Playmobil. Πολιορκητικές μάχες για τους μικρούς ιππότες και ατέλειωτο παιχνίδι με τα πλούσια αξεσουάρ των δωματίων για τις μικρές 'κυρίες'!
Πού: Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος

Public Γλυφάδας
Σάββατος 22 Οκτωβρίου 2011, 12:00 μ.μ.
Ένα μαγικό μπαούλο φτάνει στο Public!

Έχει μέσα παραμύθια! Ποιο θέλετε να ακούσετε; Θα βρείτε από ποιο παραμύθι είναι κάθε αντικείμενο; Τα παιδιά συμμετέχουν στη δραματοποίηση των παραμυθιών, παίρνουν ρόλους και ζωντανεύουν τους ήρωες!

Πού:Σ. Καράγιωργα 4 & Λαζαράκη, Γλυφάδα

Public Πειραιά
Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011, 12:00 μ.μ.
Jerry o Τρομερός

Ένας λαίμαργος συγγραφέας παραμυθιών εμφανίζεται στο Public! Θέλει να τα φάει όοοολα! Αυτά που έχει στην τσάντα του και ότι βρίσκει γύρω του! Παιδιά φυλάξτε τα βιβλία!

Πού: Γρηγορίου Λαμπράκη 152-154, Πειραιάς


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.