Αρχική Uncategorized Σαββατιάκες δραστηριότητες στα καταστήματα Public (12/11)

Σαββατιάκες δραστηριότητες στα καταστήματα Public (12/11)

Τα πρωινά του Σαββάτου, τα καταστήματα Public προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την μάθηση με την ψυχαγωγία. Για το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

Ο καραγκιόζης στο κάστρο των ιπποτών
Κατάστημα Συντάγματος
Ώρα: 12.00

Η κακιά μάγισσα κλέβει την αρχόντισσα της πόλης και θέλει να την πάει στο γιο της τον λυκάνθρωπο! Ο Καραγκιόζης όμως σε μία κίνηση πρωτοφανούς θάρρους, μαζί με τους ιππότες ανεβαίνουν να σώσουν την αρχόντισσα! Ο Καραγκιόζης με το γνωστό προσωπικό του στιλ μάχεται ενάντια σε φαντάσματα και δράκους για να σώσει την αρχόντισσα και να τιμωρήσει τη μάγισσα!

Τα παιδιά γράφουν μουσική
Κατάστημα Πειραιά
Ώρα: 12.00

Μπορούν άραγε όλα τα παιδιά να γράψουν μουσική; Στο Public ναι! Ξεχωριστά ή για την ακρίβεια… περίεργα μουσικά κομμάτια γράφονται από τα παιδιά με τη βοήθεια παιδαγωγού και ενός ηλεκτρονικού παιχνιδιού

LEGO Yellow Castle Building
Κατάστημα Θεσσαλονίκης – Τσιμισκή
Ώρα: 12.00

Έλα να βοηθήσεις να χτίσουμε ένα τεράστιο κίτρινο κάστρο με χιλιάδες τουβλάκια LEGO, κέρδισε αναμνηστικά δώρα και δίπλωμα κατασκευαστή LEGO.

LEGO R2D2 Building
Κατάστημα Θεσσαλονίκης – Πυλαία
Ώρα: 13.00

Έλα να βοηθήσεις να χτίσουμε το πιο διάσημο robot R2D2 με χιλιάδες τουβλάκια LEGO, κέρδισε αναμνηστικά δώρα και δίπλωμα κατασκευαστή LEGO.

Τα δικαιώματα του παιδιού
Κατάστημα Γλυφάδας
Ώρα: 12:00

Ελάτε να μάθετε τα δικαιώματά σας μέσα από αστεία παιχνίδια και δραστηριότητες. Ο εμψυχωτής Χρήστος Χριστόπουλος σας περιμένει για να ανακαλύψετε μαζί, βήμα-βήμα, τι είναι η Παγκόσμια Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Παιδιού και ποιος ο ρόλος και η σημασία της στη σύγχρονη ζωή μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.