Αρχική Uncategorized Σαββατοκύριακο με πλούσιο πρόγραμμα στον Κινητήρα (24-25/3)

Σαββατοκύριακο με πλούσιο πρόγραμμα στον Κινητήρα (24-25/3)

O Kινητήρας Studio προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα σαββατοκύριακο με πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων όπως εργαστήρια, εικαστικές εκθέσεις και δοκιμή γαστρονομικών εδεσμάτων. Αναλυτικά το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων διαμορφώνεται ως εξής:

Σάββατο 24 Μαρτίου
Παράσταση «Από πού πάμε για το κάστρο παρακαλώ;», εικαστική έκθεση, εργαστήριο και υγιεινά γαστρονομικά εδέσματα.

Ο Κινητήρας διοργανώνει έκθεση χειροποίητου-αυτοσχέδιου παιχνιδιού από φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά, τα οποία έχουν δημιουργήσει νέοι παιδαγωγοί από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Κούκλες κουκλοθεάτρου από κουτάλες, υφασμάτινα παιχνίδια από γάντια και κάλτσες, υφαντά και κολλάζ μεικτής τεχνικής, φτιαγμένα με ταλέντο, εξελίσσουν τη δημιουργική φαντασία των παιδιών. Θα ακολουθήσει η παράσταση για παιδιά 4-12 ετών «Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;», της ομάδας «Θέατρο Ρετρό», βασισμένη σε Νορβηγικό μύθο που μιλάει για τη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σ’ έναν μυστηριώδη λευκό αρκούδο που μιλάει, και μια φτωχή κοπέλα που τον ακολουθεί στο πλούσιο κάστρο του, με αντάλλαγμα τη σωτηρία απ’την πείνα της φτωχής οικογένειας της. Έπειτα, η ημέρα θα συνεχίσει με εργαστήριο κατασκευής κούκλας από λαχανικά, ενώ θα γευτούμε μοναδικά υγιεινά γαστρονομικά εδέσματα από νεαρούς chefs.

Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν με τη συνεργασία του Τομέα Προσχολικής Αγωγής του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ και του Τομέα Τουριστικών Σπουδών, ειδικότητας  Τεχνικός  Μαγειρικής  Τέχνης.

Ώρα έναρξης παράστασης: 17:30, με ειδική τιμή για το Spider στα 6 άτομα το ένα δώρο.
Ώρα έναρξης εργαστηρίου: 19:00, είσοδος ελεύθερη

Κυριακή 25 Μαρτίου
Εικαστική έκθεση και παιδική παράσταση «Παραμυθοφουρνίσματα»

Στις 25 Μαρτίου θα συνεχιστεί η έκθεση χειροποίητων-αυτοσχέδιων παιχνιδιών και έπειτα θα ακολουθήσει η παράσταση «Παραμυθοφουρνίσματα» της ομάδας Κινητήρας. Όλα ξεκινούν με το ζύμωμα, το πλάσιμο κι έπειτα το φορμάρισμα και το ψήσιμο των μπισκότων. Παιδιά και γονείς αναλαμβάνουν το γλυκό εγχείρημα, και όσο τα μπισκοτάκια ψήνονται στο φούρνο, η διήγηση μας παρασύρει σε κόσμους μαγικούς, μέσα στις μοσχοβολιές. Παραμύθια από σύγχρονους Έλληνες συγγραφείς, ζωντανεύουν με τη φωνή του μάγειρα – παραμυθά, με μουσική και βίντεο αρτ.

Ώρα έναρξης παράστασης: 17:00, με ειδική τιμή για το Spider στα 6 άτομα το ένα δώρο.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Studio,
Ερεχθείου 22, Ακρόπολη, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.