Αρχική Uncategorized Σαββατοκύριακο στην Πύρνα (16-17/4)

Σαββατοκύριακο στην Πύρνα (16-17/4)

Η Πύρνα προσκαλεί τους μικρούς της φίλους ηλικίας 5 έως 9 ετών, το Σάββατο 16 Απριλίου στις 11 το πρωί σε ένα μοσχομυριστό πασχαλινό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής. Τα παιδιά στα πλαίσια του εργαστηρίου θα ζυμώσουν, θα πλάσουν με τα χεράκια τους και θα ψήσουν τα δικά τους παραδοσιακά λαμπριάτικα κουλουράκια.
Τιμή συμμετοχής: €16

Την Κυριακή 17 Απριλίου, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν τη δυνατότητα να ξεσκάσουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, συμμετέχοντας στην προγραμματισμένη βόλτα στο Ναό του Ολυμπίου Διός και στο Καλλιμάρμαρο στις 11 το πρωί. Ποια είναι η πύλη του Αδριανού; Τι είναι οι στύλοι του Oλυμπίου Διός; Πότε χτίστηκε το Παναθηναϊκό στάδιο; Η κυριακάτικη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας είναι η ιδανική ευκαιρία να μάθουμε την ιστορία και τις περιπέτειες των μνημείων που τόσο συχνά περνάμε δίπλα τους, χωρίς να γνωρίζουμε πολλά γι’ αυτά. Η ξενάγηση γίνεται υπό την καθοδήγηση της αρχαιολόγου και μουσειοπαιδαγωγού Εβίτας Τσιώλη και απευθήνεται σε παιδιά ηλικίας 7 έως 11 ετών.
*Συνάντηση στις 10.45 μπροστά από την Πύλη του Αδριανού, επί της Λ. Αμαλίας.

Πού: Πύρνα, Κοκκιναρά 43, Κηφισιά
Πότε: Σάββατο 16 Απριλίου, 11:00-13:00
Πληροφορίες-εγγραφές: 210-6230913
Website: www.pyrna.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.