Αρχική InfoMommy Συμβουλές "Σβήσε" τις μελανιές με μαϊντανό

"Σβήσε" τις μελανιές με μαϊντανό

Αυτές οι μελανιές από τα άτσαλα χτυπήματα είναι σίγουρα αντιαισθητικές και μέχρι να "σβήσουν" από την επιδερμίδα σου, χρειάζεται να κάνουν έναν μεγάλο κύκλο.
Τι θα έλεγες να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση; Αν βάλεις επάνω στο σημείο της μελανιάς φύλλα κοπανισμένου μαϊντανού, θα δεις αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα. Ο μαϊντανός ήδη από την αρχαιότητα είναι ένα από τα σημαντικότερα θεραπευτικά βότανα, αφού περιέχει αιθέριο έλαιο με αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες.
Αν εναποθέσεις τα κοπανισμένα φύλλα του μαϊντανού πάνω στη μελανιά σου, τότε αυτό θα συμβάλει στη διαστολή των τριχοειδών αγγείων κάτω από το δέρμα και καθώς βελτιώνει τοπικά την κυκλοφορία του αίματος, οδηγεί σε γρηγορότερη επούλωση της μελανιάς.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.