Αρχική InfoMommy Νέα Σεμινάριο αυτοάμυνας στο αυτοκίνητο

Σεμινάριο αυτοάμυνας στο αυτοκίνητο

Κάθε φορά που μπαίνεται στο αυτοκίνητό σας κρύβεται την τσάντα σας κι ανεβάζετε τις ασφάλειες; Πολύ καλά κάνετε αλλά είναι αρκετό; Ίσως ανήκετε στις γυναίκες που έχουν κινδυνέψει ενώ οδηγούσαν ή ήταν σταματημένες σε κάποιο φανάρι κι έχετε υποστεί βία προκειμένουν να παραδώσετε το κινητό ή τα χρήματά σας. Μήπως πρέπει να κάνετε κάτι παραπάνω ώστε να αντιμετωπίζετε τέτοιες καταστάσεις πιο αποτελεσματικά;

Για δεύτερη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται σεμινάριο αυτοάμυνας στο αυτοκίνητο από υψηλόβαθμους εκπαιδευτές Krav Maga από το Ισραήλ.

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 12:00 – 15:00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην αίθουσα 7 και στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου, θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο αυτό σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους πολίτες – άνδρες και γυναίκες - που χρησιμοποιούν αυτοκίνητα.

Όλοι μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό και δεν είναι απαραίτητη η προυπηρεσία στις πολεμικές τέχνες ή ενασχόληση με κάποιο άλλο είδος γυμναστικής.

Περισσότερες πληροφορίες:
6944 427050
2102840588
www.kravmaga.gr
Δηλώσεις συμμετοχής : carseminar2012@gmail.com

Διοργανωτής Γιώργος Ζαντιώτης
Ομοσπονδιακός Προπονητής Ju-Jitsu
Τηλ : 6944 42 70 50


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.