Αρχική Infokids Υγεία Σεμινάριο για την ενίσχυση του δεσμού των μαμάδων με το μωρό τους

Σεμινάριο για την ενίσχυση του δεσμού των μαμάδων με το μωρό τους

Την Τετάρτη 25 Απριλίου στο Lapin MagicLand Κηφισιάς (17ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας), η Neal’s Yard Remedies οργανώνει σεμινάριο για την ενίσχυση του δεσμού των μαμάδων με το μωρό τους, που βοηθά στην ομαλή ψυχοσυναισθηματική και σωματική ανάπτυξη του μωρού, με τρόπους που έχει δείξει η φύση.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν τεχνικές μασάζ και θα γίνει συνεδρία baby yoga.

Bonding – Τεχνικές μασάζ
Απευθύνεται σε μαμάδες με μωρά έως 8 μηνών και περιλαμβάνει τεχνικές μασάζ με χρήση των οργανικών προϊόντων φροντίδας της Neal’s Yard Remedies, για ενεργοποίηση όλων των συστημάτων του βρέφους (μυς, αρθρώσεις, νευρικό σύστημα, ανοσοποιητικό και ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη), με αποτελέσματα στη νευρικότητα, στον ύπνο, στους κολικούς, στη δυσκοιλιότητα, στα δόντια-αφτιά και στην καταρροή.

Baby Yoga
Απευθύνεται σε μαμάδες με μωρά από 8-18 μηνών. Οι μαμάδες θα έχουν τη δυνατότητα να χαρίσουν στο μωρό τους μία ευεργετική εμπειρία, απολαμβάνοντας και οι δύο τα οφέλη που προσφέρει η yoga. Μέσα από την αλληλεπίδραση μαμάς και μωρού, η σχέση τους δυναμώνει και μαθαίνουν καλύτερα ο ένας τον άλλο.

Εισηγήτρια: Ήρα Φωστηροπούλου

Για δωρεάν συμμετοχή στο σεμινάριο:

Μπορείτε να πάρετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό της Neal’s Yard Remedies μέσω της fan page της εταιρείας στο Facebook (www.facebook.com/nealsyardgreece). Το μωρό σας έχει τις πιο χαριτωμένες πατουσίτσες; Βγάλτε τις φωτογραφία και στείλτε την ακολουθώντας τις οδηγίες του διαγωνισμού. Οι 10 φωτογραφίες με τα περισσότερα like κερδίζουν 1 δωρεάν συμμετοχή στο σεμινάριο.

Με αγορές προϊόντων Neal’s Yard Remedies αξίας άνω των 60€ από το Lapin Magicland Κηφισιάς έως 21/4, μπαίνετε στην κλήρωση για 10 δωρεάν συμμετοχές.

Διεύθυνση
Nέα Κηφισιά, 17ο χλμ Εθν. οδού Αθηνών-Λαμίας

Τηλ.: 210 6729158


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.