Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Σεμινάριο γλωσσομάθειας για άτομα με απώλεια όρασης

Σεμινάριο γλωσσομάθειας για άτομα με απώλεια όρασης

Σεμινάριο αφιερωμένο στο πρόγραμμα με τίτλο "Πες μου Πώς!- Διάχυση του Ευρωπαϊκού Φακέλου Γλωσσομάθειας για Άτομα με Μερική ή Ολική Απώλεια Όρασης" συνδιοργανώνουν, αυτή την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, το Kέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ-Παράρτημα Θεσσαλονίκης) και το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (ΚΕΓ) του Υπουργείου Παιδείας.
Απευθύνεται σε καθηγητές ξένω γλωσσών και της ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας σε σχέση με το κοινό των μαθητών με προβλήματα όρασης, με σκοπό να παρουσιάσει και να προωθήσει τη χρήση του ειδικού Ευρωπαϊκού Φακέλου Γλωσσομάθειας ELPBVI.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 9.30 έως τις 14.00 στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη (Εθνικής Αμύνης 27, Θεσσαλονίκη).
Πληροφορίες στο ΚΕΑΤ: 2310844888 και στο ΚΕΓ: 2310459101 καθώς και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις athkaterina@hotmail.com και annouka@law.auth.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.