Αρχική Νέα Σεμινάριο ιταλικής κουζίνας από τα Γλύκαμαγειρεματα

Σεμινάριο ιταλικής κουζίνας από τα Γλύκαμαγειρεματα

Το Mylos Art Café και τα ΓλύκαΜαγειρεματα σας καλούν σε σεμινάριο ιταλικής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής πανδαισίας: Pitsa & Pasta. Ο chef Δημήτρης Καστράνης από το Mylos Art Café στο Μαρκόπουλο - http://www.mylosartcafe.gr/ - και η Φανή Ματσινοπούλου από τα ΓλύκαΜαγειρεματα - http://www.glykamageiremata.gr/ - θα σας προτείνουν υπέροχες συνταγές εμπνευσμένες από την ιταλική κουζίνα. Τι λέτε θα δοκιμάσουμε να φτιάξουμε κι εμείς υπέροχες ιταλιάνικες συνταγές; Για να δούμε...

Με το Δημήτρη Καστράνη θα παρασκευάσουμε και θα δοκιμάσουμε παραδοσιακές συνταγές Πίτσας και Ζυμαρικών και με τη Φανή Ματσινοπούλου μία υπέροχη Τούρτα με Mascarpone, μαύρη και λευκή σοκολάτα!!!

Πότε: Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στις 5.30 μ.μ. στο Mylos Art Café στο Μαρκόπουλο – Πλατεία Εμπειρίκου

Κόστος συμμετοχής: 23,00€/άτομο

Απαραίτητη η κράτηση θέσης:
ΓλύκαΜαγειρεματα - http://www.glykamageiremata.gr/

Φανή Ματσινοπούλου

Υπεύθυνη σεμιναρίων

Τηλ: 210 86 26 606 - 693 24 79 119

_________________________________


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.