Αρχική InfoMommy Νέα Σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας στο Ακαδήμεια

Σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας στο Ακαδήμεια

Σεμινάριο με θέμα "Τι μου λείπει και δεν νοιώθω ευτυχία; Δεν χαίρομαι με την δουλειά μου, με τις σχέσεις μου..." θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Απριλίου (5:15 μ.μ.– 8:15μ.μ.) στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια».

Το σεμινάριο δίνει η εμψυχώτρια Μαρία Μαραγκοπούλου, ψυχοθεραπεύτρια – κοινωνική λειτουργός, (MSc Κοινωνική Ψυχιατρική – Παιδοψυχιατρική Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων).

Μέσα από την δουλειά που θα πραγματοποιηθεί οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν τις δικές τους απαντήσεις στο ερώτημα και να διερευνήσουν το πως θα κερδίσουν το δικό τους προσωπικό στοίχημα ζωής.

Δηλώσεις συμμετοχής έως: Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Κόστος Συμμετοχής: 25 ευρώ, Ειδικές τιμές για φοιτητές και ανέργους

Πληροφορίες και κρατήσεις: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.