Αρχική InfoTeens Νέα Σεμινάριο: Φτιάξε τη δική σου εφαρμογή για το i phone (9/4)

Σεμινάριο: Φτιάξε τη δική σου εφαρμογή για το i phone (9/4)

Το iStorm σε συνεργασία με το blog iAppsΗellas διοργανώνει την επόμενη εβδομάδα ένα κύκλο σεμιναρίων, ενημέρωσης και εκπαίδευσης γύρω από την πανίσχυρη και ευέλικτη γλώσσα προγραμματισμού xCode, το δωρεάν εργαλείο που προσφέρει η Apple για τη δημιουργία εφαρμογών, θέλοντας έτσι να βοηθήσει όσους θέλουν να ασχοληθούν με την ανάπτυξη εφαρμογών για το iOS. Τη Δευτέρα 9 Μαΐου, πραγματοποιείται ένα εισαγωγικό σεμινάριο, για όσους έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το xCode, ενώ στις 11, 12 & 13 Μαΐου, πραγματοποιείται μια 6ωρη Hands-on εκπαίδευση, που απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις xCode και θέλουν να εμβαθύνουν και να ενημερωθούν για τις πλέον προηγμένες τεχνικές και δυνατότητες.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια ανάπτυξης εφαρμογών για το iOS και δήλωση συμμετοχής, επισκεφτείτε το ημερολόγιο σεμιναρίων του iStorm στη διεύθυνση //www.istorm.gr/calendar. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες (6:00 – 8:00 μ.μ.) στην αίθουσα εκπαιδεύσεων του iStorm, στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Κολωνακίου και παρέχονται το μεν εισαγωγικό σεμινάριο δωρεάν, η δε 6ωρη εκπαίδευση με κόστος 60 ευρώ.

Πού: Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 19-20, Κολωνάκι
Τηλέφωνο: 211 999 7590


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.