Αρχική InfoTeens Sports Σιγουέν Γε: Η 16χρονη βασίλισσα της πισίνας που σπάει τα ρεκόρ

Σιγουέν Γε: Η 16χρονη βασίλισσα της πισίνας που σπάει τα ρεκόρ

Η αποκάλυψη των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων είναι αναμφίβολα η 16χρονη Σιγουέν Γε που έχει βαλθεί να τρελάνει την υφήλιο με το παγκόσμιο ρεκόρ που κατέγραψε στα 400 μέτρα μεικτής ατομικής κολύμβησης καταρρίπτοντας μέχρι και τον καλύτερο χρόνο στους άνδρες καθώς κάλυψε τα τελευταία 50 μέτρα σε 28.93, ενώ ο Αμερικανός Ράιαν Λόχτι (Ολυμπιονίκης στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών) σε 29.10.

Η γοργόνα της χώρας των Μανδαρίνων (Mandarin Mermaid) όπως την αποκαλούν χαιδευτικά, γεννήθηκε την 1η Μαρτίου 1996 και προπονούνταν πέντε ώρες την ημέρα για 9 χρόνια ώστε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Και το έκανε... "Κι άλλοι αθλητές, από άλλες χώρες, κέρδισαν πολλά χρυσά μετάλλια σε μια διοργάνωση και κανείς δεν τους έκανε κριτική. Πως μπορούν να κριτικάρουν εμένα;", διερωτήθηκε η Γε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.