Αρχική InfoMommy Ομορφιά Σπιτική μάσκαρα από τα χεράκια σας!

Σπιτική μάσκαρα από τα χεράκια σας!

Η μάσκαρα είναι ένα από τα βασικά καλλυντικά που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο σετ μακιγιάζ. Δίνει όγκο στις βλεφαρίδες και κάνει το βλέμμα έντονο. Αν όμως ξεμείνατε από μάσκαρα και δεν έχετε χρήματα να αγοράσετε καινούργια μπορείτε να φτιάξετε μια μόνη σας.

Θα χρειαστείτε ένα βουρτσάκι και ένα βαζάκι (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παλιά αφού πρώτα την καθαρίσετε καλά), λίγο καστορέλαιο ή λίγο τζελ αλόε βέρα ή λίγη βαζελίνη και λίγη σκιά σε σκόνη στην απόχρωση που επιθυμείτε.

Βάλτε λίγη ποσότητα από τη σκόνη της σκιάς στο βαζάκι και προσθέστε κάποιο από τα τζελ που αναφέραμε. Ανακατέψτε καλά και η μάσκαρα σας είναι έτοιμη!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.