Αρχική InfoMommy Νέα "Στάσεις & Σταθμοί" : Ένα Εργαστήριο Ζωγραφικής στο Τρένο στο Ρουφ

"Στάσεις & Σταθμοί" : Ένα Εργαστήριο Ζωγραφικής στο Τρένο στο Ρουφ


Είκοσι νέοι καλλιτέχνες – σπουδαστές στο Ζ΄ Εργαστήριο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών παρουσιάζουν τα έργα τους στο Τρένο στο Ρουφ, στην έκθεση "Στάσεις & Σταθμοί".

Οι καλλιτέχνες έχουν απλώσει τα έργα τους στον χώρο των βαγονιών του Τρένου θέλοντας να συνδέσουν έτσι την καλλιτεχνική τους δημιουργία με τη θεατρική πράξη, τις μουσικές παραστάσεις, τον χορό και τη γαστρονομία σε ένα ενιαίο σύνολο.

Συμμετέχουν (κατ’ αλφαβητική σειρά): Sophie Fardella, Άντα Αναστασέα, Αλέξανδρος Βέργης, Κρίστη Γρηγορίου, Ανδριάνα Δαούτη, Κλεοπάτρα Δροσοπούλου, Παύλος Ιωαννίδης, Σοφία Κυριακοπούλου, Αγγελική Λόη, Πέννυ Μονογυιού, Παρασκευή Μουστάκα, Νίκος Μπαμπάτσιας, Νατάσσα Μπίζα, Εβελίνα Ντουντουνάκη, Θεοδώρα Πανταζοπούλου, Μπέσσυ Ράλλη, Καμέλια Σαματά, Κλεοπάτρα Τεχλικίδη, Βάσω Τζούτη, Θοδωρής Τράμπας.

Εγκαίνια Έκθεσης : Τρίτη 6 Μαρτίου 2012 στις 19.30
Διάρκεια Έκθεσης : 6 Μαρτίου - 8 Απριλίου 2012
Ώρες λειτουργίας : Τετάρτη – Κυριακή 20:00 – 22:00

Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

Αποβάθρα Σιδηροδρομικού Σταθμού Ρουφ
επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως - Προαστιακός Ρουφ
Τηλ: 210-5298922


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.