Αρχική InfoMommy Νέα Στείλτε την πιο πρωτότυπη ευχετήρια κάρτα

Στείλτε την πιο πρωτότυπη ευχετήρια κάρτα

Συνηθίζετε να στέλνετε ευχετήριες κάρτες σε γιορτές ή άλλες περιπτώσεις. Πρόκειται για μια πιο πολύ όμορφη και ευγενική χειρονομία, που δυστυχώς τείνει να ξεχαστεί. Εμείς όμως ανακαλύψαμε τις πιο ξεχωριστές και οικολογικές κάρτες, που σίγουρα θα σας παρακινήσουν την επόμενη φορά που θα θελήσετε να ευχηθείτε σε κάποιον αγαπημένο σας, να σκεφτείτε αυτή την υπέροχη κάρτα-μίνι κήπο.

Ναι, είναι αληθινό, όσο κι αν σας φαντάζει δημιούργημα του photoshop. Καρτ ποστάλ και μίνι κήπος, δύο σε ένα. Μια κάρτα μπορεί καμιά φορά να σημαίνει χίλιες λέξεις. Συνδυάζοντας την κάρτα και το δώρο σε ένα, ανοίγει τρισδιάστατα, σχηματίζοντας ένα μίνι κήπο που μόλις ποτιστεί φυτρώνει. Το νεροκάρδαμο που εμφανίζεται μετά από 2-3 ημέρες, είναι το τέλειο συμπλήρωμα σε μια ωραία σαλάτα. Εκφραστείτε λοιπόν μέσω της πρωτοποριακής αυτής 3D κάρτας.
Ο τρόπος είναι απλός και εύκολος αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
Βήμα 1: Ανοίξτε και ξεδιπλώστε την κάρτα σας έως ότου πάρει την τελική της τρισδιάστατη μορφή.
Βήμα 2: 'Κουμπώστε' τα τσακισμένα μέρη της κάρτας στις κατάλληλες εσοχές που υπάρχουν και κολλήστε με κόλλα ή ταινία όπου αναφέρουν οι οδηγίες. Αν δεν έχετε κόλλα ή κάποια ταινία δεν υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα καθώς μπορεί να σταθεί και χωρίς να είναι απαραίτητα αυτή η ενέργεια. Είναι στην ουσία μια ενδυνάμωση της όλης κατασκευής.
Βήμα 3: Ψεκάστε προσεκτικά νερό στην εσωτερική βάση της κάρτας.
Βήμα 4: Σκορπίστε ομοιόμορφα τους σπόρους στο βρεγμένο χαρτί πλέον.
Βήμα 5: Διατηρήστε τους σπόρους σε κατάλληλη υγρασία όπως αναφέρεται στις συνοδευόμενες οδηγίες.

Τέλος, απλά τοποθετήστε την υπέροχη 3D κάρτα σας σε ένα ζεστό και φωτεινό μέρος και οι σπόροι θα αρχίσουν αμέσως να ανθίζουν σε 2-3 μέρες. Τα άνθη από τους σπόρους μπορούν να διατηρηθούν μέχρι 2 εβδομάδες! Για να μπορέσουν να αναπτυχθούν οι σπόροι, πρέπει να βρίσκονται κοντά σε ένα παράθυρο με ήλιο και χρειάζονται καθημερινά λίγο 3-4 κουταλιές νερό. Η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη.

Info

www.uniqueshop.gr
Αρτάκης 159

Nέα Σμύρνη  Τ.Κ. 17123

Τηλ:2109329869

Fax:2109028007

Kιν:6944362502

info@uniqueshop.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.