Αρχική Νέα Στείλτε τις Χριστουγεννιάτικες ευχές σας με κάρτες της Φλόγας.

Στείλτε τις Χριστουγεννιάτικες ευχές σας με κάρτες της Φλόγας.

Μαθητές από όλη την Ελλάδα ζωγράφισαν το όνειρο των Χριστουγέννων και το πρόσφεραν στα παιδιά της Φλόγας σαν ένδειξη αγάπης και ελπίδας στον αγώνα που δίνουν για την ζωή και την υγεία τους.
Από την άλλη πλευρά, οι γονείς της Φλόγας, μάζεψαν με αγάπη περισσή τις ζωγραφιές αυτές, τις τυπώσανε σε κάρτες και τις διαθέτουν προς 7€ το πακέτο των 10 καρτών.

Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων, στείλτε τις ευχές σας με κάρτες της Φλόγας. Σχηματίστε μια ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης γύρω από το παιδί που έτυχε να αρρωστήσει από καρκίνο. Με την βοήθεια όλων μας, μπορεί να νικήσει.

Κάθε μορφής υποστήριξη δεν είναι απλά ευπρόσδεκτη αλλά πραγματικά πολύτιμη.
Οι άνθρωποι της Φλόγας σας περιμένουν στα γραφεία του Συλλόγου, Αιγίου 6-8 στο Γουδί ή στα τηλέφωνα 210 7485000 και 210 7716363

Διαβάστε περισσότερα για τις κάρτες της Φλόγας εδώ: Χριστουγεννιάτικες κάρτες 2011


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.