Αρχική Νέα Στεγνώστε τα πιάτα σας, ποτίζοντας το φυτό σας

Στεγνώστε τα πιάτα σας, ποτίζοντας το φυτό σας


Το σύγχρονο design δεν έχει στόχο μόνο να "εμπλουτίσει" την αισθητική μας, αλλά συγχρόνως να δώσει και λύσεις χρηστικές, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά μας. Το σχεδιαστικό δίδυμο του DesignLibero με την εξαιρετική πιατοθήκη “Fluidity” πρόβαλε αφενός την οικολογική του συνείδηση αλλά ταυτόχρονα πρόσθεσε μια πινελιά ομορφιάς και ιδιαίτερου deesign στην κουζίνα μας παράλληλα με τη χρηστικότητα.
Τι συμβαίνει λοιπόν εδώ; Καθώς στεγνώνουν τα πιάτα το νερό διοχετεύεται σε έναν ειδικό χώρο και ποτίζει τη γλαστρούλα μας με τα μυρωδικά μας. Έτσι αυτά μοσχομυρίζουν, μας δίνουν την ωραία γεύση τους για τα φαγητά και τις σαλάτες μας ενώ το νερό δεν πάει χαμένο...


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.