Αρχική Προτάσεις Αγοράς Στην καρδιά του shopping με το mini bus του athensheart!

Στην καρδιά του shopping με το mini bus του athensheart!

Σάββατο πρωί και αποφασίζετε μαζί με τα παιδιά βόλτα στα μαγαζιά. Για μεγαλύτερη διασκέδαση, μάλιστα, σκέφτεστε να μην πάρετε αυτοκίνητο, αλλά να πάτε με mini bus. Πώς;
Εύκολα, χάρη στο mini bus, που θα σας προσφέρει απίθανες στιγμές οδηγώντας σας στην καρδιά του shopping, στο εμπορικό κέντρο του athensheart, εντελώς δωρεάν.
Με στόχο τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού, το οποίο χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τη μετακίνησή του στο εμπορικό κέντρο, το athensheart έθεσε σε λειτουργία το δικό του mini bus. Με τακτικά δρομολόγια που πραγματοποιούνται καθημερινά κάθε 30’ από και προς το σταθμό ΗΣΑΠ Καλλιθέας, το mini bus εξασφαλίζει τη γρήγορη και εύκολη μεταφορά των επισκεπτών του εμπορικού κέντρου εντελώς δωρεάν.
Τώρα η μοναδική εμπειρία shopping και διασκέδασης είναι ακόμα πιο προσβάσιμη σε όλους. Το mini bus του athensheart σας φέρνει πιο κοντά στα μεγαλύτερα ονόματα από το χώρο της μόδας, της τεχνολογίας και ειδών σπιτιού, καθώς και σε μια μοναδική ποικιλία προτάσεων γεύσης & ψυχαγωγίας για σας και τους μικρούς σας συνοδούς.

Δρομολόγια Mini Bus
Δευτέρα έως Παρασκευή
Πρώτο δρομολόγιο (από Καλλιθέα): 13:00
Τελευταίο δρομολόγιο (από Καλλιθέα): 20:30
Σάββατο έως Κυριακή
Πρώτο δρομολόγιο (από Καλλιθέα): 12:00
Τελευταίο δρομολόγιο (από Καλλιθέα): 19:30

Εμπορικό Κέντρο athensheart, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας
Ώρες λειτουργίας καταστημάτων
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-21:00, Σάββατο: 10:00-20:00
Cafe - Εστιατόρια: Δευτέρα - Κυριακή, 10:00-02:00 π.μ.
Άνετο parking 750 θέσεων
Επικοινωνία-Πληροφορίες: 210 3414105, www.athensheart.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.