Αρχική Περιβάλλον Στηρίζουμε το Amstel Eco Bar, καθαρίζοντας τις παραλίες

Στηρίζουμε το Amstel Eco Bar, καθαρίζοντας τις παραλίες

Μια ζεστή μέρα σε μια, σχεδόν, υπέροχη παραλία. Σχεδόν υπέροχη... γιατί γύρω σου υπάρχουν πεταμένα, ξεχασμένα σκουπιδάκια! Τι χρειάζεσαι, λοιπόν, για να την απολαύσεις; Να εξαφανιστούν οι γόπες που ξεπροβάλλουν από την άμμο; Μήπως και μια παγωμένη μπίρα; Συνδύασε τις δυο σου επιθυμίες και πήγαινε στο Αmstel Eco Bar.
Η πρωτοτυπία αυτού του bar είναι ότι δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα με χρήματα. Μπορείς όμως να προμηθευτείς μια μπίρα, δίνοντας για αντάλλαγμα κάποια απορρίμματα που θα έχεις μαζέψει από την παραλία. Υπάρχει τιμοκατάλογος που ορίζει την "ισοτιμία". Με 20 φίλτρα τσιγάρου ή 3 αλουμινένια κουτάκια αναψυκτικού ή 3 πλαστικά μικροαντικείμενα παίρνεις μια μάρκα Αmstel Eco, που αντιστοιχεί σε μια μπίρα Αmstel, ένα μπουκάλι νερό Ιόλη, ένα καπελάκι, μία μπάλα ή ειδικά πιαστράκια πετσέτας για την παραλία. Αν δεν θέλεις να μαζέψεις σκουπίδια μπορείς, πάλι, να κερδίσεις μια μάρκα, παίζοντας ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι γνώσεων με θέμα τη διατήρηση καθαρών παραλιών. Με το Amstel Eco Bar, δεν απολαμβάνεις μόνο μια παγωμένη μπίρα και δωράκια από την Amstel, αλλά και μία παραλία... υπέροχη και καθαρή!
Το Amstel Eco Bar θα το συναντήσετε στις ακόλουθες παραλίες:

Σάββατο 16 Ιουλίου: Παραλία Καλογριάς (Πάτρα)
Κυριακή 17 Ιουλίου: Παραλία Λακόπετρας (Πάτρα)
Σάββατο 23 Ιουλίου: Παραλία Αγ. Σπυρίδωνα, Πόρτο Ράφτη
Κυριακή 24 Ιουλίου: Παραλία Ωρωπού


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.