Αρχική Περιβάλλον Στις Νήσους Κουκ το μεγαλύτερο θαλάσσιο καταφύγιο στον κόσμο

Στις Νήσους Κουκ το μεγαλύτερο θαλάσσιο καταφύγιο στον κόσμο

Οι Νήσοι Κουκ ανακοίνωσαν ότι δημιούργησαν το μεγαλύτερο θαλάσσιο καταφύγιο στον κόσμο, σε μια μεγάλη έκταση του ωκεανού.

Ο πρωθυπουργός Χένρι Πούνα υπογράμμισε με την ευκαιρία της έναρξης του Φόρουμ του Ειρηνικού πως το καταφύγιο των 1,065 εκατομμυρίου τετραγωνικών μέτρων "είναι η μεγαλύτερη ζώνη στην ιστορία που δημιουργήθηκε από μία μόνο χώρα για την προστασία και τη διαχείριση του ωκεανού".

Η προστασία του Ειρηνικού, της πανίδας και της χλωρίδας του είναι η συμβολή των Νήσων Κουκ "στην ευημερία όχι μόνο των πληθυσμών μας, αλλά ολόκληρης της ανθρωπότητας", δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.