Αρχική InfoMommy Νέα Στον Δημήτρη Λάλο ο σταυρός του Δημήτρη Χορν

Στον Δημήτρη Λάλο ο σταυρός του Δημήτρη Χορν

Ο Δημήτρης Λάλος, ο Χοσεφίνο στο «Λα Τσούνγκα» του Μάριο Βάργκας Λιόσα είναι, παμψηφεί, ο φετινός, 12ος νικητής του θεατρικού βραβείου «Δημήτρης Χορν». Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 5 Μαρτίου στο θέατρο που φέρει το όνομα του Δημήτρη Χόρν, ο χρυσός σταυρός του σπουδαίου ηθοποιού, πέρασε στο λαιμό του Δημήτρη Λάλου, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον περυσινό νικητή Θάνο Τοκάκη. Ο βραβευθείς φανερά συγκινημένος δήλωσε πως είναι τιμή του να φοράει το σταυρό που φόρεσαν πριν από αυτόν συνάδελφοί του που παρευρέθησαν στην εκδήλωση όπως οι Δημήτρης Ήμελλος, Αργύρης Ξάφης, Χρήστος Λούλης, Κώστας Βασαρδάνης, Νίκος Καρδώνης, Θανάσης Αλευράς, Μιχάλης Οικονόμου.
«Είναι δύσκολοι οι καιροί που ζούμε κι είναι άγριο πράγμα ο ανταγωνισμός _όσο ωραίος είναι ο συναγωνισμός. Ευχαριστώ την επιτροπή και τον Σταμάτη Φασουλή, γιατί εκείνος είναι που φταίει για όλα...», είπε ο ηθοποιός, ενώ έστειλε ένα φιλί προς τα πάνω, προς τον Δημήτρη Χορν... «Ευχαριστώ τον ίδιο τον Δημήτρη Χορν». Δεν ξέχασε βέβαια να ευχαριστήσει τη δασκάλα του, την Ελένη Σκόττη, τους ηθοποιούς με τους οποίους μοιράζεται κάθε βράδυ την παράσταση στο Επί Κολωνώ και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη που «τρία χρόνια τώρα μου κάνει μάθημα ήθους....» ήταν παρούσα στην εκδήλωση. «Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς». Οι υπόλοιποι συνυποψήφιοί του ήταν ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο Γιώργης Τσαμπουράκης και ο Χάρης Φραγκούλης.
Να θυμίσουμε πως πρόεδρος της επιτροπής είναι ο Κώστας Γεωργουσόπουλος ενώ τα υπόλοιπα μέλη της τα συναποτελούν ο Σταμάτης Φασουλής, η Ξένια Καλογεροπούλου και η δημοσιογράφος Αντιγόνη Καράλη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.