Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Στον τελικό του ντουέτου της συχρονισμένης κολύμβησης Σολωμού και Πλατανιώτη

Στον τελικό του ντουέτου της συχρονισμένης κολύμβησης Σολωμού και Πλατανιώτη

Οι Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη προκρίθηκαν στον τελικό του ντουέτου της συχρονισμένης κολύμβησης, που θα διεξαχθεί αύριο.

Το ελληνικό δίδυμο συγκέντρωσε 88.840 βαθμούς στο ελεύθερο και 89.200 βαθμούς στο τεχνικό πρόγραμμα του προημιτελικού, κι έτσι με 178.040 βαθμούς στο σύνολο προκρίθηκε στον τελικό με την όγδοη καλύτερη επίδοση. Ως πρώτες προκρίθηκαν οι Ρωσίδες Ναταλία Ιστσένκο/Σβετλάνα Ρομάσινα με συνολική βαθμολογία 196.800 βαθμούς.

Σύμφωνα με όσα όμως δήλωσαν οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες, δεν ήταν ικανοποιημένες από τη σημερινή βαθμολογία των κριτών (88.840).

«Πραγματικά, περιμέναμε αρκετά παραπάνω. Ακόμη η προπονήτρια δεν μας έχει πει όλες τις λεπτομέρειες, σε γενικές γραμμές όμως είναι ευχαριστημένη. Εντόπισε κάποια λαθάκια τα οποία θα διορθώσουμε αύριο», δήλωσε η Σολωμού και συνέχισε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένες από την όγδοη θέση, αυτός ήταν ο στόχος μας, και θέλαμε να μπούμε απ΄αυτή τη θέση και με άλλη ψυχολογία στον τελικό. Είμαστε ευχαριστημένες από την εμφάνισή μας. Είναι λογικό να γίνονται κάποια λαθάκια, γιατί βρισκόμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, υπάρχει πολύ κοινό και άγχος, αλλά γι΄αυτό υπάρχει αύριο ο τελικός, για να τα διορθώσουμε».

Η 18χρονη Ευαγγελία Πλατανιώτη, από τις νεότερες αθλήτριες της ελληνικής αποστολής στο Λονδίνο, μίλησε για την εμπειρία της πρώτης Ολυμπιακής συμμετοχής της: «Είναι πολύ όμορφη εμπειρία να βρίσκεσαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι κάτι που κάθε αθλητής ονειρεύεται να ζήσει. Εχουμε δουλέψει όλη τη χρονιά πάρα πολύ σκληρά για να πάρουμε την πρόκριση και χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ και που έχουμε πάει τόσο καλά ως τώρα».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.