Αρχική Uncategorized Στο αγρόκτημα “Αρβανίτη” με τον σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη (5/6)

Στο αγρόκτημα “Αρβανίτη” με τον σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη (5/6)

Ένα βήμα πιο μπροστά μας πάει ο Γιάννης Μπαξεβάνης, (στην εξοχή αυτή τη φορά, όχι στην κουζίνα!)
Ο διάσημος σεφ διοργανώνει σε συνεργασία με τον Κύριο Αρβανίτη, πρόεδρο του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής και την Κα Δήμητρα Στεφανοπούλου, συνιδιοκτήτρια του κτήματος, την Κυριακή 5 Ιουνίου (10:30) ξενάγηση στο αγρόκτημα και δοκιμή των προϊόντων εποχής, για τα παιδιά και τους γονείς τους.

Σκοπός τους, όπως μάθαμε, είναι η γνωριμία των παιδιών με τα βιολογικά προϊόντα, να μάθουν το πώς και το γιατί της βιοκαλλιέργειας και να δοκιμάσουν την αυθεντική γεύση των προϊόντων εποχής υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Μπαξεβάνη, μαγειρεύοντας μαζί του.

Ο ίδιος ο σεφ ανέφερε στο Infokids.gr για την εκδήλωση: «Είναι υποχρέωση μας σαν γονείς να καταπολεμήσουμε την «κακοφαγία» και να δίνουμε στα παιδιά μας την γευστική εκπαίδευση που χρειάζονται για να κρίνουν και να αναγνωρίζουν το ποιοτικό από το κακό φαγητό».

Πότε: Κυριακή 5 Ιουνίου 2011
Ώρα: 10:30
Πού: Κτήμα Αρβανίτη, Κιούρκα Αττικής
Τηλ. πληροφορίες/ κρατήσεις: 6941405461(Κα Δήμητρα) ή 6974886125(Κα Σοφία)


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.