Αρχική Νέα Στο Αστεροσκοπείο για Γεω-συναντήσεις

Στο Αστεροσκοπείο για Γεω-συναντήσεις

Στο Αστεροσκοπείο για Γεω-συναντήσειςΜια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα «Συνάντηση με τη Γη» διοργανώνεται από μερικά από τα σημαντικότερα ιδρύματα της χώρας μας σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης γύρω από τα προβλήματα του περιβάλλοντος. Το Μαριολοπούλειο - Καναγκίνειο Ίδρυμα Επιστημών Περιβάλλοντος, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και το Conférences Sans Frontières, στο πλαίσιο του Διεθνούς Έτους για τον Πλανήτη Γη της UNESCO, διοργανώνουν σε συνεργασία με την Εθνική Επιτροπή UNESCO της Γαλλίας, το Φεστιβάλ ΓΕΩσυναντήσεις που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Οι εκδηλώσεις
Ομιλίες για το ευρύ κοινό, επιστημονικά ντοκιμαντέρ, έκθεση φωτογραφίας, έκθεση παιδικού βιβλίου και συναντήσεις γύρω από ένα τραπέζι θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά και στους πολίτες να έρθουν πιο κοντά στο περιβάλλον και να δουν τον κόσμο από ψηλά.

Οι εκδηλώσεις στα πλαίσια της ελληνογαλλικής συνεργασίας ΓεωΣυναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 11-15 Οκτωβρίου 2009 στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, την Ελληνογαλλική Σχολή Αγίας Παρασκευής Ευγένιος Ντελακρουά, το CAID, Centre, την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, τις Εκδόσεις Πατάκη και τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Η έναρξη του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 18.30΄ στο Εθνικό Αστεροσκοπείο


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.