Αρχική Uncategorized Στο Μουσείο ΟΤΕ η δράση συνεχίζεται και το καλοκαίρι!

Στο Μουσείο ΟΤΕ η δράση συνεχίζεται και το καλοκαίρι!

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ, προσφέρει καλοκαιρινά προγράμματα ξεναγήσεων για επισκέπτες και για παιδιά που εκτός από παραλία, «πάνε» και Μουσείο. Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο προσφέρονται προγράμματα για ομάδες παιδιών προσχολικής ηλικίας από παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία που παραμένουν ανοιχτά. Μέσα από μια «δροσερή» περιήγηση, που ξεκινά από την Ελληνική Μυθολογία, περνάει στους ιστορικούς χρόνους της προηλεκτρικής εποχής στην Ελλάδα και συνεχίζει με τις εφευρέσεις της μεταηλεκτρικής εποχής, όπως ο τηλέγραφος, το τηλέφωνο και ο δορυφόρος, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών. Και μέχρι τέλος του καλοκαιριού, το Μουσείο του ΟΤΕ παραμένει ανοιχτό για όλους, τους μικρούς και μεγάλους φίλους του.
Το Μουσείο συμπληρώνει φέτος 21 χρόνια παρουσίας. Η συλλογή του ξεπερνά τα 3.500 αντικείμενα και αρχειακό υλικό και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χειροκίνητα τηλέφωνα, μορσικούς τηλέγραφους, οπτικές ίνες, συστήματα ασύρματης επικοινωνίας, συσκευές τηλεφωτογραφίας, telex κ.ά. Ο ΟΤΕ με τη λειτουργία του μοναδικού στην Ελλάδα Μουσείου Τηλεπικοινωνιών, διαχειρίζεται υπεύθυνα την εταιρική του κληρονομιά. Η είσοδος και η ξενάγηση στους εκθεσιακούς χώρους προσφέρεται δωρεάν.

Πού: Μουσείο Τηλεπικοινωνίων ΟΤΕ, Πρωτέως 25, Ν. Κηφισία
Ώρες κοινού: 09.00-15.00. Ανοιχτά όλο τον Αύγουστο.
Τηλ: 210-6201899, 210-6201999

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210-6201899,210-6201999 ή στο ote-museum@ote.gr.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.