Αρχική InfoMommy Ομορφιά Συμβουλή για σαρκώδη χείλη

Συμβουλή για σαρκώδη χείλη

Τι και αν δεν γεννηθήκατε με χείλη όπως της Τζολί που οι περισσότερες γυναίκες θα ήθελαν. Ας είναι καλά η εφευρετικότητα...Για να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο μεγάλα και σαρκώδη, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε μερικά έξυπνα tip στο μακιγιάζ. Δώστε λοιπόν όγκο με το κατάλληλο περίγραμμα.

Με ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι (πιο ανοιχτό από το χρώμα των χειλιών σας) σχηματίστε το περίγραμμα του άνω χείλους, πάνω από το τελείωμα. Στη συνέχεια φτιάξτε το περίγραμμα του κάτω χείλους με ένα μολύβι ροζ αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ή καφέ αν έχετε σκουρόχρωμη. Για καλύτερο αποτέλεσμα και περισσότερο όγκο περάστε το μολύβι κάτω από το δέρμα του χείλους σας.

Τέλος, γεμίστε τα χείλη σας με ένα κραγιόν ή lip gloss πιο ανοιχτό από το χρώμα των χειλιών σας και τονίστε το κέντρο του κάτω χείλους με ένα ανοιχτόχρωμο lip gloss.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.