Αρχική Νέα Συμμετέχουμε στις ομάδες γονέων στο Παιχνιδαγωγείο

Συμμετέχουμε στις ομάδες γονέων στο Παιχνιδαγωγείο

Με τίτλο «Γονιός δε γεννιέσαι… γίνεσαι! Κι αυτός που γεννιέται σε χρειάζεται!» η Αλέξια Βουρδουμπά, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, συντονίζει τις ομάδες γονέων και μας καλεί να θέσουμε επί τάπητος θέματα που μας προβληματίζουν μέσα στην οικογένεια. Η προσέγγιση κάθε προβληματισμού γίνεται με έναν ιδιαίτερο και βιωματικό τρόπο, που βοηθά στην εξεύρεση της καλύτερης δυνατής κατεύθυνσης που θα μας οδηγήσει στη λύση.
Σε αυτή την ομάδα, συζητάμε παίζοντας ή παίζουμε συζητώντας τα όρια και τις συμπεριφορές που μας αρέσουν ή μας προβληματίζουν σε σχέση με τα παιδιά. Σκέψεις και αναζητήσεις πάνω σε θέματα που απασχολούν την κάθε οικογένεια που συστήνεται σε αυτό το εργαστήρι παίρνουν το ρόλο του πρωταγωνιστή και διαμορφώνουν τις συναντήσεις της ομάδας.
Επικοινωνήστε για να δηλώσετε ενδιαφέρον για ομάδες γονέων ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας.

Παιχνιδαγωγείο: 25ης Μαρτίου 61, Νέο Ψυχικό
Τηλέφωνο, Φαξ: 210 6724288
Ώρες επικοινωνίας: 12:00-20:00
e-mail: info@paixnidagogeio.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.