Αρχική Νέα Συμμετοχική Όπερα για παιδιά από 8 ετών και ενήλικες (10/1)

Συμμετοχική Όπερα για παιδιά από 8 ετών και ενήλικες (10/1)

Στο Αμφιθέατρο Ιδρύματος Β & Μ Θεοχαράκη μπορείτε γονείς και παιδιά, φίλοι της μουσικής, και δη της όπερας, να παρακολουθήσετε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα.
Στόχος του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να συγκεντρωθούν στον ίδιο χώρο λάτρεις της όπερας μαζί με αμύητους στο είδος θεατές, προκειμένου να γεφυρωθεί η απόσταση μεταξύ καλλιτεχνών και θεατών και να γίνουν ένα!

Αρχικά αναλύονται οι βασικές θεματολογίες της όπερας και στη συνέχεια κοινό και καλλιτέχνες τραγουδούν γνωστές άριες και ντουέτα από τις πιο αγαπημένες όπερες των κορυφαίων συνθετών Μότσαρτ, Βέρντι, Μπιζέ κ.ά.

Στις συναντήσεις αναλύονται οι ισάριθμες βασικές φωνές (σοπράνο, μέτζο-σοπράνο, τενόρος και βαρύτονος) μέσα από χαρακτηριστικές μελωδίες, οι οποίες ταιριάζουν με την κάθε φωνή.

Συμμετέχουν οι: Κάτια Πάσχου, σοπράνο
Αγγελική Καθαρίου, μέτζο-σοπράνο
Αντώνης Κορωναίος, τενόρος
Δημήτρης Παπαγεωργίου, βαρύτονος
Μανώλης Παπασηφάκης, πιάνο

Τιμή εισιτηρίων: 10 €

Ώρα: 18:00-20:00

ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Β & Μ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ
Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, 106 71 Αθήνα
www.thf.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.