Αρχική InfoSchool Δημοτικό Συνέδριο για την ψυχική υγεία των παιδιών στην Τεχνόπολη(19-20/5)

Συνέδριο για την ψυχική υγεία των παιδιών στην Τεχνόπολη(19-20/5)

Διήμερο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Ψυχική Υγεία των Παιδιών και ο ρόλος των εκπαιδευτικών» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή, 19 και 20 Μαΐου, στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι (Πειραιώς 100).
Φορέας της διοργάνωσης είναι η Πολιτιστική Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΟ.Κ.Ε.Π.Ε) και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων καθώς και τον Δήμο Αθηναίων.
Το συνέδριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, φοιτητές και γονείς, καθόσον οι ομιλίες προέρχονται από ένα πλήθος καταξιωμένων ειδικών.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να βρείτε τη φόρμα συμμετοχής επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://pokepenet.wordpress.com/.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.