Αρχική Νέα Συναρπαστικό ταξίδι διασκέδασης και γνώσης στο Cinema Park

Συναρπαστικό ταξίδι διασκέδασης και γνώσης στο Cinema Park


Είσαι έτοιμος να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία του Cinema Park; Την εμπειρία του διαδραστικού κινηματογράφου μέσω ενός συναρπαστικού ταξιδιού διασκέδασης και γνώσης; Τότε, έλα μαζί μας, αλλά πρόσεξε...

Η προβολή είναι τρισδιάστατη... Οι καρέκλες "έξυπνες"...
Εικόνες και μουσική συνδυάζονται με τη μαγεία του κινηματογράφου και της προσομοίωσης και προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία διασκέδασης και γνώσης!

To Cinema Park της ODEON άνοιξε και φέτος τις πόρτες του για τους μικρούς και μεγάλους φίλους, παρουσιάζοντας διαφορετικά προγράμματα όπως:

“Άγρια Φύση”
“Πράσινος Πλανήτης”
“Πέρα Από τα Όρια” (Νέο Θέμα)

Τα παραπάνω θέματα θα προβάλλονται κάθε Κυριακή, στις 11:00, 13:00 και 15:00.

Το Cinema Park λειτουργεί στον κινηματογράφο ODEON STARCITY, Λ. Συγγρού 111, Νέο Κόσμο και σας δίνει τη δυνατότητα να διοργανώσετε τα πιο πρωτότυπα παιδικά πάρτυ.

Πληροφορίες προγράμματος: 801 11 60000 (από σταθερό), 210 6786581, www.cinemapark.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.