Αρχική InfoMommy Νέα Συναυλία αλληλεγγύης στους Γιατρούς του Κόσμου την Πρωτομαγιά

Συναυλία αλληλεγγύης στους Γιατρούς του Κόσμου την Πρωτομαγιά

Συναυλία αλληλεγγύης στην οργάνωση Γιατροί του Κόσμου θα πραγματοποιηθεί την Πρωτομαγιά, (στις 8 το βράδυ) στην Τεχνόπολη (Πειραιώς 100, Γκάζι). Συμμετέχουν οι encardia με τραγούδια της Ιταλικής Αντίστασης των αρχών του 20ου αιώνα, ο Ηλίας Λογοθέτης με νεότερα, η ομάδα ballo del mare που μας μαθαίνει τα βήματα της tarantella pizzica και η ομάδα Κρουστών του ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση.

Την συναυλία συνδιοργανώνουν η ΕΡΤ, η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και μιας και όσοι πιστοί προσέλθουν δεν θα κληθούν να πληρώσουν αντίτιμο εισόδου παρακαλούνται να συνεισφέρουν στο έργο της σημαντικής ανθρωπιστικής οργάνωσης χαρίζοντας ένα κουτί αντιβίωση για ενήλικες /παιδιά ή ένα κουτί με παυσίπονο ή ένα κουτί γάλα.

Λίγα λόγια για τους Γιατρούς του Κόσμου

Δημιουργήθηκαν το 1990 και αποτελούν μέρος του Διεθνούς Δικτύου των ΓτΚ το οποίο αποτελείται από 14 συνολικά τμήματα (Γερμανία, Βέλγιο, Ισπανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Ελβετία, Καναδάς, Ιαπωνία και Αργεντινή). Ταυτόχρονα ωστόσο παραμένουν μία γνήσια ελληνική οργάνωση που ακολουθεί το δικό της μονοπάτι βασιζόμενη στις ιδιαιτερότητες της Ελλάδας, διατηρώντας την οικονομική και διοικητική της ανεξαρτησία.

Με δεκάδες αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ελλάδα και σε αναπτυσσόμενες χώρες, Έλληνες γιατροί, υγειονομικό προσωπικό, διοικητικοί και τεχνικοί προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά.

Περισσότεροι από 600 εθελοντές έχουν βρεθεί σε πάνω από 50 χώρες του πλανήτη προσφέροντας ιατρική, ανθρωπιστική βοήθεια. Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, έχουν πραγματοποιηθεί αποστολές ιατρικής και ανθρωπιστικής βοήθειας, στο Ιράκ, το Λίβανο, το Αφγανιστάν, τη Σρι Λάνκα, την Ινδονησία, τη Σερβία, το Σουδάν, την Παλαιστίνη, την Αϊτή, τη Γάζα, την Ουγκάντα, την Τανζανία, την Αλγερία κ.α.

Στο πεδίο των αποστολών, οι ΓτΚ συνεργάζονται με άλλες διεθνείς Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις με στόχο την αποτελεσματικότερη παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληθυσμούς που την έχουν ανάγκη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.