Αρχική Νέα Συνεχίζουμε να ρολάρουμε στα παγοδρόμια… μέχρι την άνοιξη

Συνεχίζουμε να ρολάρουμε στα παγοδρόμια… μέχρι την άνοιξη

Οι γιορτές μπορεί να πέρασαν, αλλά όχι η διάθεση και η δυνατότητα για πατινάζ. Χάρη στην αυξημένη φέτος ζήτηση για “πάγο”,Πατινάζ μέχρι την άνοιξη μικροί και μεγάλοι σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να πατινάρουν μέχρι και την άνοιξη.
 
Η δημοφιλής εταιρία παγοδρομίων ONICE.gr, που εγκατέστησε φέτος πολλά από τα γιορτινά παγοδρόμια της Ελλάδας, έχει την χαρά να ανακοινώσει ότι τα περισσότερα παγοδρόμιά της θα παραμείνουν ανοιχτά και μετά τις γιορτές.

Πού θα βρω παγοδρόμιο;
Τα παρακάτω παγοδρόμια θα παραμείνουν ανοιχτά: στη Γλυφάδα (Κλειστό Κολυμβητήριο, Palais de Sport) έως 2 Μαΐου, στη Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο έως 31 Ιανουαρίου, στο Γουδί Θέατρο Badminton έως τέλος Μαρτίου, Νέα Σμύρνη, Κεντρική Πλατεία έως τέλος Ιανουαρίου, Πάτρα, Πλατεία Υψηλών Αλωνίων έως τέλος Μαρτίου, Βόλος, πλατεία Ρήγα Φεραίου έως 2 Μαΐου, Ηράκλειο, Πλατεία Ελευθερίας έως 2 Μαΐου, Βέροια, πλατεία Ωρολογίου έως τέλος Ιανουαρίου, Θεσσαλονίκη, Δ.Ε.Θ., Πλατεία ΧΑΝΘ έως τέλος Μαρτίου.

 
Σημαντικό το 2010 για τα Αθλήματα του Πάγου
Σύμφωνα με τον κύριο Μαράκη, εκπρόσωπο της ONICE.gr. το 2010 είναι χρονιά σταθμός για τα παγοδρόμια αφού προετοιμάζεται η Ελλάδα να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ επί Πάγου τον Απρίλιο.  “Είναι σημαντικό η φιλοσοφία του πάγου να μπει όλο και περισσότερο στη συνείδηση του Έλληνα αφού το χάρισμα επί πάγου -- παρόλο που δεν έχουμε παράδοση στο είδος - φαίνεται ότι το έχουμε ή το αποκτάμε χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία", είπε. Ο κύριος Μαράκης επίσης αναφέρθηκε στην καλή εντύπωση και τα θετικά σχόλια του επιθεωρητή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χόκεϊ επί Πάγου σε επίσκεψή του στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παγοδρομιών 2009 που πραγματοποιήθηκαν σε Ολυμπιακών προδιαγραφών παγοδρόμιο που εγκατέστησε στο πρώην Ολυμπιακό Γήπεδο Πάλης στο Κέντρο Άνω Λιοσίων η ONICE.gr με την Ελληνική Ομοσπονδία Παγοδρομιών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.