Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Συσκευή κινητού με ανθρώπινο σχήμα!

Συσκευή κινητού με ανθρώπινο σχήμα!

Ιάπωνες επιστήμονες κατασκεύασαν την πρώτη συσκευή κινητού που έχει ανθρώπινο σχήμα. Η νέα συσκευή, μοιάζει με μία μικρή κούκλα ενώ η εξωτερική επιφάνεια του θυμίζει ανθρώπινο δέρμα για να μπορούν να αισθάνονται οι χρήστες πιο κοντά με αυτούς που συνομιλούν και να είναι σαν να τους αγγίζουν.

Το πρωτότυπο, για την ώρα δεν έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως αν θα κυκλοφορεί σε αρσενικό ή θηλυκό, όμως έχει μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από την ανθρώπινη παλάμη.

Διαθέτει ένα ηχείο που είναι τοποθετημένο στο κεφάλι της κούκλας και ένα λαμπάκι LED στο στήθος ανάβει ή σβήνει ανάλογα με το αν είναι ανοιχτό ή κλειστό.

Τέλος οι δημιουργοί του ελπίζουν να κυκλοφορήσουν το κινητό στο εμπόριο, αφού πρώτα προσθέσουν κι άλλες λειτουργίες όπως αναγνώριση εικόνων και φωνής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.