Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «το Βήμα της Κυριακής»

Σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «το Βήμα της Κυριακής»

Σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «το Βήμα της Κυριακής» (25/09/2011) για την απορρόφηση των κονδυλίων ΕΣΠΑ του Υπουργείου Παιδείας επισημαίνουμε:
Η απορρόφηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» είναι σήμερα 17,92% (και όχι 15% όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα) ενώ με δαπάνες που εκκαθαρίζονται τώρα εντός του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου θα φτάσει το 21%. 
Σημειώνεται ότι το Νοέμβριο 2009, οι δεδηλωμένες δαπάνες του Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση» ανέρχονταν περίπου σε 18 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή το 0,87% του συνολικού προϋπολογισμού του Προγράμματος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.