Αρχική Νέα Σχολές Γονέων στο Ίλιον Αττικής

Σχολές Γονέων στο Ίλιον Αττικής

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ίδρυσε και θέτει σε λειτουργία στο Ίλιον Σχολές Γονέων, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.Ε.Κ.Ε.) της Γ.Γ. Δια Βίου Μάθησης. Σκοπός του έργου των Σχολών Γονέων είναι η στήριξη των γονέων, για να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.Μέσα από τις σχολές αυτές θα προσφέρονται στους γονείς και στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον, γνώσεις και ευκαιρίες για προβληματισμό.

Τα προγράμματα που παρέχονται στις Σχολές Γονέων είναι τα παρακάτω:

• Η οικογένεια στη σύγχρονη εποχή (50 ώρες)
• Διαφυλικές σχέσεις (25 ώρες)
• Ανάπτυξη στην τρίτη ηλικία (25 ώρες)
• Συνεργασία εκπαιδευτικών - οικογένειας (25 ώρες)
• Ψυχολογική υποστήριξη και αγωγή υγείας ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (25 ώρες)
• Συμβουλευτική γονέων παιδιών με ειδικές ανάγκες (50 ώρες)
• Στερεότυπα και διακρίσεις στην οικογένεια (25 ώρες)

Στο πλαίσιο των δωρεάν αυτών σεμιναρίων, τα οποία θα υλοποιούνται από το Σεπτέμβριο έως το Νοέμβριο, δίδεται εκπαιδευτικό υλικό καθώς και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για τη συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου στο πρόγραμμα αυτό, πρέπει να συμπληρωθεί η σχετική αίτηση μέχρι την Παρασκευή 23 Σεπτεμβριου.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις καθώς και για την υποβολή των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπεύθυνη των Σχολών Γονέων, κα Μαρία Γλουστιάνου στο τηλέφωνο 6936465487 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση mgloustianou@gmail.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.