Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Σύντομα 3D τηλεοπτική εικόνα χωρίς τα ειδικά γυαλιά!

Σύντομα 3D τηλεοπτική εικόνα χωρίς τα ειδικά γυαλιά!

Μετά τις τρισδιάστατες ταινίες, η Apple αναμένεται να αλλάξει ριζικά την ψυχαγωγία αναπτύσσοντας κινηματογραφικές και τηλεοπτικές οθόνες που θα προβάλλουν 3D εικόνες χωρίς τα ειδικά γυαλιά! Η αμερικανική εταιρεία έχει καταθέσει την εν λόγω πατέντα για το νέο αυτό σύστημα απεικόνισης η οποία ανιχνεύει τη θέση του κεφαλιού του κάθε θεατή και προσαρμόζει την προβολή της εικόνας βάσει αυτής.
Πως ακριβώς θα δουλεύει το σύστημα αυτό; Οι ειδικοί απαντούν ότι ανιχνεύοντας την αλλαγή της τοποθεσίας των ματιών του θεατή, η αριστερή και η δεξιά τρισδιάστατη υπο-εικόνα προσαρμόζονται βάσει των κινήσεων, ώστε να παράγουν εικόνες που μιμούνται ένα πραγματικό ολόγραμμα, επιπλέον το σύστημα αυτό θα επιτρέπει στον θεατή, για παράδειγμα, να κινείται γύρω από ένα εικονικό αντικείμενο και να το παρατηρεί από διάφορες πλευρές και γωνίες!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.