Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Τέρμα οι τσακωμοί για το στρώσιμο του κρεβατιού!

Τέρμα οι τσακωμοί για το στρώσιμο του κρεβατιού!

Συνηθίζετε να τσακώνεστε κάθε πρωί με τους γονείς σας γιατί δεν στρώσατε το κρεβάτι σας; Όχι πια. Αρκεί να μαζέψετε αρκετά χρήματα γι αυτό το καταπληκτικό κρεβάτι που κάθε πρωί... μεσημέρι ή όποτε εσείς θέλετε, θα στρώνει το κρεβάτι σας ΤΕΛΕΙΑ!

Πρόκειται για το πρώτο αυτοματοποιημένο κρεβάτι το οποίο με το πάτημα ενός κουμπιού στρώνεται μόνο του! Η ισπανική εταιρεία κατασκευής επίπλων OHEA παρουσίασε το πρωτότυπο μοντέλο το οποίο ισιώνει το πανωσέντονο και τοποθετεί τα μαξιλάρια στο κεφαλάρι σε λιγότερο από 50 δευτερόλεπτα. Το «έξυπνο κρεβάτι» διαθέτει έναν ειδικό μηχανισμό ο οποίος ισιώνει αυτόματα τα σκεπάσματα και ισιώνει το πάπλωμα ως το κεφαλάρι του κρεβατιού, ενεργοποιώντας έναν μηχανικό βραχίονα με δύο κυλίνδρους.

ΠΗΓΗ: www.likeart.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.