Αρχική Προτάσεις Αγοράς Τα εκπαιδευτικά βοηθήματα Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου των εκδ. Mεταίχμιο φέτος -20%

Τα εκπαιδευτικά βοηθήματα Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου των εκδ. Mεταίχμιο φέτος -20%

Η σχολική σεζόν ξεκινά μέσα στις γνωστές για όλους δύσκολες συνθήκες της οικονομικής κρίσης. Οι εκδόσεις Μεταίχμιο, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της αγοράς για ποιοτικά βιβλία σε προσιτές τιμές, βάζουν φέτος στην ακρίβεια «απουσία» και -20% στις τιμές των εκπαιδευτικών βιβλίων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Για ακόμα μια σχολική χρονιά οι εκδόσεις Μεταίχμιο είναι στο πλευρό των μαθητών, των γονιών, των εκπαιδευτικών, αλλά και των βιβλιοπωλών με εκπαιδευτικά βιβλία –για όλα τα γνωστικά αντικείμενα– σύγχρονα, καλαίσθητα, λειτουργικά, προσιτά και πλήρως εναρμονισμένα με την ύλη και τη φιλοσοφία των σχολικών βιβλίων, τώρα και πιο φθηνά.

Από την προσφορά που ισχύει έως τις 31 Οκτωβρίου 2012 εξαιρούνται τα εκπαιδευτικά βοηθήματα που έχουν εκδοθεί από Αύγουστο 2010 και εξής.

Ζητήστε στα βιβλιοπωλεία τα εκπαιδευτικά βοηθήματα των εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με το ειδικό αυτοκόλλητο -20%.
Τα εκπαιδευτικά βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ παίρνουν «άριστα» στην ποιότητα και στις χαμηλές τιμές!
Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με υγεία και δημιουργία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.