Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Τα "θαυματουργά" γυαλιά της Google

Τα "θαυματουργά" γυαλιά της Google

Μια νέα δυναμική συσκευή, που μοιάζει με γυαλιά, η οποία συνδέει το τηλέφωνο με το διαδίκτυο ώστε ο χρήστης να μπορεί να μπορεί να πραγματοποιεί βιντεο-κλήσεις, που δίνει οδηγίες σαν συσκευή GPS, να λαμβάνει υπομνήματα και να βγάζει φωτογραφίες, δημιούργησε η Google.

Η συσκευή, που λειτουργεί με σύστημα φωνητικής λειτουργίας, περιλαμβάνει κάμερα, μικρόφωνο και άλλους αισθητήρες όπως μάτι παρακολούθησης.

Το 'project glass', όπως ονομάζεται η συσκευή, έχει ήδη τεθεί σε δοκιμαστική εφαρμογή για τους επόμενους μήνες, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Δείτε το promo βίντεο και πάρτε μια γεύση για τι τι υπόσχονται αυτά τα γυαλιά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.