Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Τα καλύτερα video games της χρονιάς!

Τα καλύτερα video games της χρονιάς!

Η οργανωτική επιτροπή των βραβείων BAFTA ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τα καλύτερα video games της προηγούμενης χρονιάς.

Το Assassin's Creed Brotherhood αναμένεται να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της τελετής, καθώς... έχει προταθεί για επτά βραβεία.
Ειδικότερα, το game της Ubisoft διεκδικεί τα βραβεία Καλύτερου Παιχνιδιού, Action Game, Artistic Achievement, Gameplay, Multiplayer, Technical Innovation και Use of Audio.

Τα Call of Duty: Black Ops και Heavy Rain κατεβαίνουν με έξι υποψηφιότητες, το Mass Effect 2 με πέντε και τα LIMBO και Super Mario Galaxy 2 με τέσσερις.

Τα βραβεία BAFTA για τα καλύτερα games απονέμονται σε ξεχωριστή εκδήλωση της Βρετανικής Ακαδημίας από το 2004. Η φετινή τελετή θα λάβει χώρα στις 16 Μαρτίου στο Λονδίνο.

Πηγή: 24.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.