Αρχική Uncategorized Τα παιδιά γνωρίζουν την Ιστορία μέσα από την Τέχνη στην ΈΔΡΑ

Τα παιδιά γνωρίζουν την Ιστορία μέσα από την Τέχνη στην ΈΔΡΑ

Ο Κοινωνικός μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «Έδρα» προσφέρει σε παιδιά ηλικίας 5-13 ετών, μέσω της Παιδικής Πολιτιστικής Λέσχης «Έκφραση» και του Περιβαλλοντικού της Προγράμματος στο Δήμο Ιλίου, δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα και βιωματικά εργαστήρια από εξειδικευμένους επαγγελματίες.
Στα πλαίσια αυτών των δραστηριοτήτων διοργανώνει σεμινάρια εικαστικής δημιουργίας για παιδιά ηλικίας 6 έως 13 ετών με δάσκαλο τον Νίκο Καναρέλη. Το εικαστικό εργαστήριο αποσκοπεί στην ανάπτυξη των έμφυτων και εν δυνάμει ικανοτήτων και δεξιότητων των παιδιών αλλά και ολόκληρης της προσωπικότητας τους.
Το εργαστήριο εντείνει αυτή την προσπάθεια συνολικής γνώσης καθώς πιστεύει σε ένα ομογενές πολιτισμικό πλαίσιο του κοινωνικού μας ιστού.

Πού: Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «Έκφραση», Φιλοκτήτου 85, Ίλιον
Πότε: Έως τον Ιούλιο, κάθε Σάββατο, 11:00 - 12:00
Για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: Μαριάντα Βρεττού, τηλ. 217 7361020, email: pnoe.iliou@gmail.com
Είσοδος ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.