Αρχική Uncategorized Τα παιδιά ζουν την περιπέτεια (8-9/6)

Τα παιδιά ζουν την περιπέτεια (8-9/6)

Το athensheart προσκαλεί τους μικρούς του φίλους να ζήσουν την περιπέτεια με «Τον Θησαυρό των Μαγικών Κρυστάλλων»

Το εμπορικό κέντρο athensheart και ο MAX προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε ένα μοναδικό διαδραστικό παιχνίδι θησαυρού, με πλούσια δώρα, εκπλήξεις και πολλή δράση!

Την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιουνίου, 10.00 – 13.00 και 17.30 – 20.00, όλα τα παιδιά γίνονται μέλη της ομάδας MAX ADVENTURES και ξεκινούν το κυνήγι του θησαυρού! Βρείτε τα στοιχεία που θα σας οδηγήσουν στην κατάκτηση των μαγικών κρυστάλλων, κάντε δική σας τη δύναμη της φωτιάς, του νερού και της γης και βγείτε νικητές!

Συναντήστε τον MAX και την παρέα του και ζήστε με την καρδιά σας μια συναρπαστική περιπέτεια, που δεν πρέπει να χάσετε, αποκλειστικά στο athensheart!

Εμπορικό Κέντρο athensheart, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας
Άνετο parking 750 θέσεων (Οι 2 πρώτες ώρες στάθμευσης είναι δωρεάν)
Επικοινωνία: 210 3414105, www.athensheart.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.