Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Τα παιδιά ζωγραφίζουν την τσάντα της Marni

Τα παιδιά ζωγραφίζουν την τσάντα της Marni

Τα τρία τελευταία χρόνια έχουμε συνδυάσει τη chic ιταλική φίρμα Marni με ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο είδος φιλανθρωπίας. Το διάσημο brand λοιπόν επιλέγει την περίοδο των Χριστουγέννων για να βοηθήσει τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Έτσι, μετά τις καμπάνιες « In a World of my Own» και «Dream of Growing Up», η Marni διοργανώνει την καμπάνια με το όνομα «Children Imaginary World».
Σ’ αυτήν την καμπάνια, τα παιδιά από όλον τον κόσμο καλούνται να ζωγραφίσουν μία δική τους ιστορία που θα υλοποιείται σ’ ένα φανταστικό κόσμο. Η Marni θα τυπώσει αυτές τις δημιουργίες των παιδιών πάνω σε τσάντες που από τη μία πλευρά θα έχουν τις ζωγραφιές και από την άλλη τα γνωστά prints της μάρκας.

Πού θα βρείτε τώρα εσείς αυτές τις «πολύτιμες» τσάντες της Marni; Οι τσάντες θα διατίθενται προς 100€ σε όλα τα καταστήματα Marni αλλά και στην online boutique της, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία παιδικών νοσοκομείων και σχολείων όπου υπάρχει ανάγκη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.