Αρχική Νέα Τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας στο 3ο Agro Quality Festival (22, 23 & 24/6)

Τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας στο 3ο Agro Quality Festival (22, 23 & 24/6)

22, 23 & 24 Ιουνίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.)- στην Υπαίθρια Οδό «Κερνάμε Ελλάδα» με το Agro Quality Festival.

Ένα τριήμερο γεμάτο από εικόνες της ελληνικής υπαίθρου, υποδέχεται το κοινό στο γνώριμο εκθεσιακό χώρο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Παραγωγοί με τα προϊόντα τους ντύνουν πολύχρωμα τον χώρο, φρεσκοψημένο ψωμί πλημμυρίζει με άρωμα και παιδιά ακολουθώντας τους γονείς τους σε ένα παιχνίδι στο χρόνο μαθαίνουν τα ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια.
 

Παιδικά Εργαστήρια
Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα μόνοι τους πια με «τα χεράκια τους» να φτιάξουν ζυμαράκι και χειροτεχνίες στο χώρο των παιδικών εργαστηρίων…

 
Παραδοσιακά Παιχνίδια

Ταξιδεύουμε στο χρόνο … παίζουμε και θυμόμαστε παιχνίδια του προηγούμενου αιώνα.
Χώροι ειδικά διαμορφωμένοι θα φιλοξενήσουν παιχνίδια παραδοσιακά απ’ όλη την Ελλάδα.

Καραγκιόζης
Θα φάμε... θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε!!!
Μία φιγούρα γνωστή σε μικρούς και μεγάλους έρχεται να μας διασκεδάσει με τα καμώματά του.

Χώμα με Χρώμα
Το χώμα δεν είναι μόνο η πηγή της ζωής για τα φυτά αλλά με τις κατάλληλες γνώσεις και μία πρώτη ύλη με την οποία μπορείτε να ζωγραφίσετε! Σε αυτό το πρωτότυπο εργαστήριο τα παιδιά πέρα από το ότι θα έρθουν σε επαφή και θα εξοικειωθούν με το χώμα, θα μπορέσουν να παράγουν καλλιτεχνικές πρωτότυπες δημιουργίες με χώμα!…


Εργαστήριο Κηροποιίας

Με πολύ φαντασία και μεράκι , θα δημιουργήσουμε τα δικά μας κεριά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.