Αρχική Uncategorized Τα παιδιά περνούν μια νύχτα στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη (6/5)

Τα παιδιά περνούν μια νύχτα στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη (6/5)

Στις 6 Μαΐου στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού πραγματοποιεί ένα πρωτότυπο πρόγραμμα για παιδιά με τίτλο “Διανυκτέρευση στο μουσείο - μια νύχτα στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού για παιδιά”. Τα παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν στις ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές δράσεις στους χώρους του μουσείου. Συγκεκριμμένα, θα διεξαχθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μικρές ηλικίες σε αίθουσες της έκθεσης από τις μουσειοπαιδαγωγούς του Μουσείου, θα διοργανωθεί το παιχνίδι ρόλων «Το χαμένο χρυσόβουλο» στις τρεις πρώτες αίθουσες του Μουσείου από τη δημιουργική ομάδα παιχνιδιών Gamecraft, θα υπάρχει διαδραστική δραματοποίηση του παραμυθιού «Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας» από το Θέατρο Δρομολόγιο και τέλος θα διοργανωθεί ένα πρόγραμμα παραδοσιακής βιβλιοδεσίας για παιδια με τις βιβλιοδέτριες του Τμήματος Παιδικών Βιβλιοθηκών του Δ.Θ., Κόντη Κυριακή και Αλέκα Κούκη.
Όλοι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα sleepover στο μουσείο θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή καλώντας στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας & Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης στα τηλέφωνα 2310277641, 23102 (ώρες:08.00-15.00).

Πού: Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, Λεωφ. Στρατού 2, Θεσσαλονίκη


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.