Αρχική Νέα Τα Παιδικά Χωριά SOS γιορτάζουν με ένα κόσμημα τα 60 χρόνια τους

Τα Παιδικά Χωριά SOS γιορτάζουν με ένα κόσμημα τα 60 χρόνια τους

Κόσμημα Χωριά SOSΤα Παιδικά Χωριά SOS, αυτή η τεράστια αγκαλιά για παιδιά που στερούνται τη φυσική τους οικογένεια, γιορτάζουν τα 60 χρόνια λειτουργίας τους σε όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, μεταξύ άλλων, δημιούργησαν σε συνεργασία με τη γνωστή σχεδιάστρια Λίνα Φανουράκη ένα μοναδικό επετειακό κόσμημα που σηματοδοτεί την εξηντάχρονη πορεία των SOS διεθνώς.
Από το 1949 ο οργανισμός έχει θέσει ένα σκοπό: να προστατεύει τα παιδιά του κόσμου που στερούνται την φυσική τους οικογένεια λόγω κοινωνικών συνθηκών. Και έως σήμερα σε κάθε γωνιά του πλανήτη τα Παιδικά Χωριά SOS προσφέρουν την έμπρακτη αγάπη τους και μια μεγάλη παγκόσμια αγκαλιά που έχει χωρέσει περισσότερα από 45.800 παιδιά.
Η Λίνα Φανουράκη, εμπνευσμένη από το λογότυπο των Παιδικών Χωριών SOS σχεδίασε ένα ασημένιο παντατίφ με κεντρικό θέμα δυο διάτρητες φιγούρες ενός κοριτσιού και ενός αγοριού που συνδέονται με το στάχυ και ένα μπλε ζαφείρι.
Ο Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος δήλωσε: «Τα Παιδικά Χωριά SOS, σε όλο τον κόσμο, γιορτάζουμε την εξηκονταετή προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε ένα μέλλον καλύτερο για τα παιδιά όλου του κόσμου. Με αφορμή αυτή την επέτειο, εδώ στην Ελλάδα, δημιουργήσαμε σε συνεργασία με την κα Φανουράκη ένα κόσμημα που συμβολίζει τον ένα και μοναδικό μας στόχο, να βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Ελπίζουμε πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας και θα υποστηρίξει τη νέα αυτή ενέργεια.»
Το κόσμημα θα διατίθεται στα καταστήματα Φανουράκης, στα κεντρικά γραφεία των Παιδικών Χωριών SOS (Ερμού 6, Αθήνα, 210 3313661), στο ατελιέ Twisted Classics by Katia Dellatola (Ηροδότου 29, Κολωνάκι, 210 7296327) και στο κατάστημα Μαγεία (Χάριτος 18, Κολωνάκι, 210 7240697). Τα έσοδα από την πώληση του κοσμήματος θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που ζουν στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.