Αρχική Fun Time Τα παλιά CD γίνονται ψαράκια!

Τα παλιά CD γίνονται ψαράκια!

Τα παλιά Cd που στοιβάζονται στα ράφια της βιβλιοθήκης ή λόγω εκτεταμένης χρήσης πλέον έχουν αλλοιωθεί είναι η πρώτη σας ύλη για να φτιάξετε συντροφιά με τα παιδιά σας, πρωτότυπα ψαράκια που σας θυμίζουν το καλοκαίρι.

Υλικά:

ψαλίδι
κόλλα ρευστή
κορδέλες υφασμάτινες
χάντρες
πετονιά
μαρκαδόρους για CD
CD
χαρτόνι κανσόν
χαρτόνι γκοφρέ.

Εκτέλεση:

Aφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και κάντε τα δικά σας ψαράκια. Γυρίστε τα cd ανάποδα και κολλήστε στο ένα από αυτά στη μία πλευρά το στόμα και στην άλλη την ουρά του ψαριού από κανσόν που θα κόψετε σε ό,τι σχήμα θέλετε. Περαστε την κορδέλα ανάμεσα στην τρύπα του cd και δέστε έναν κόμπο. Κολλήστε με κόλλα τα 2 cd μεταξύ τους (η πλευρά που γυαλίζει να είναι προς τα έξω). Με τους μαρκαδόρους ζωγραφίστε ματάκια και σχέδια στο ψαράκι σας. Κόψτε μια λωρίδα από το γκοφρέ χαρτί, διπλώστε τη σαν φυσαρμόνικα και περάστε την ανάμεσα στην τρύπα για να την καλύψετε και έχετε έτοιμα και τα πτερύγια. Εναλλακτικά, μπορείτε να κολλήσετε πάνω στο cd χάντρες, πούλιες, αυτοκόλλητα. Κρεμάστε την κατασκευή σας κοντά στο παράθυρο, στη γλάστρα, στο φωτιστικό ή σε φως και διακοσμήστε με καλοκαιρινούς τόνους το χώρο σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.