Αρχική Προτάσεις Αγοράς Τα πιο design παιδικά έπιπλα στο Box Architects

Τα πιο design παιδικά έπιπλα στο Box Architects

Εσείς πώς ονειρεύεστε το παιδικό δωμάτιο; Χαρούμενο και φωτεινό, είναι μία απάντηση και συμφωνούμε απολύτως. Αλλά πέρα από αυτό, πώς θα είναι επιπλωμένο; Ποια ιδιαίτερα αντικείμενα θα το κάνουν λειτουργικό στους μικρούς ιδιοκτήτες τους, αλλά και διασκεδαστικό;


Σήμερα κυκλοφορούν στην αγορά φανταστικά έπιπλα και μικροέπιπλα, που χάρη στα χρώματα, την ιδιαίτερα φιλική υφή και το ξεχωριστό design, μπορούν να μετατρέψουν ένα συνηθισμένο παιδικό δωμάτιο σε έναν μικρόκοσμο, όπου κάθε πιτσιρίκος και πιτσιρίκα θα στεγάσουν τα πιο τρυφερά τους όνειρα.

Από τραπεζάκια μέχρι αξεσουάρ βιβλιοθήκης και πρωτότυπα καθίσματα-βαγόνια, σίγουρα αξίζει η προσπάθειά σας να συνδράμετε στην κατασκευή του πιο όμορφου παιδικού ονείρου.

Για περισσότερες πληροφορίες

http://www.boxarchitects.gr/index.php


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.